Le Pep

LE PEP

Zelf heb ik het Le pep leren kennen door de prachtige jurkjes met de klepzakjes. Maar inmiddels heeft Le Pep meer dan de herkenbare jurkjes.
LE PEP is een jong en sterk groeiend Nederlands merk met een eigen visie en koers.  LE PEP heeft  een Frans klinkende naam. Pep is een Nederlands synoniem voor veerkracht. Vanuit vrouwelijke veerkracht is LE PEP ontstaan. De bloem uit ons logo staat symbool voor veerkracht: Na tegenslag kun je vanuit veerkracht opbloeien en tot grote dingen in staat zijn.

LE PEP maakt vrouwelijke kleding met Franse allure in een stoer jasje.  LE PEP kleding is elegant, verrassend en met oog voor stijlvolle details is het vaak net even anders. De collectie kun je door de mooie materialen en heerlijke jerseys  bij verschillende gelegenheden de hele week door dragen. De ene keer luxe, de andere keer comfortabel maar altijd vrouwelijk.  Het streven van Le Pep is dat je een complimentje krijgt als je hun kleding draagt. En dat is precies wat we van wij vrouwen willen horen!

Kwaliteit
LE PEP hecht waarde aan kwaliteit. Dit zie je terug in de mooie stoffen en in de pasvorm; de stoffen zijn stevig, van hoge kwaliteit en aan een goede pasvorm is veel aandacht besteed. Al onze producten worden met aandacht, zorg en liefde vervaardigd.

Productie
Le Pep werkt met kleine ateliers die ze regelmatig  bezoeken om de kwaliteit te waarborgen en toe te zien op goede werkomstandigheden. Alle artikelen worden veilig en eerlijk geproduceerd. Een groot gedeelte van de kleding draagt het fair wear label. Le Pep weet wie hun producenten zijn en werken nauw met hen samen.

B-Beth op Instagram