Greenbomb

Mode kan schoner en eerlijker zijn. Transformeer snelle mode naar eerlijke mode.

Mode voor iedere dag en lievelingsstuks die je telkens weer uit de kast grijpt. Mode die goed aanvoelt en je net zoveel plezier brengt als de makers van GREENBOMB, tegen een eerlijke prijs en productiewijze.

In de collectie van GREENBOMB vindt je fijne shirts voor hem en haar gemaakt van GOTS gecertificeerde bio-katoen, Tencel® en Modal in vrolijke prints. Wij zijn fan, jij ook?

Bij GREENBOMB zien we mode anders. In plaats van producten die niet lang meegaan, richten we ons op veelzijdige stadskleding die verder gaat dan trends. We willen de aarde gezond houden. Bij duurzame materialen hebben we altijd de natuur in gedachten. Onze medewerkers krijgen een eerlijk loon en worden met respect behandeld.

Mode is een van ’s werelds meest vervuilende industrieën en een van de grootste verbruikers van water. We moeten ons allemaal bewust zijn van onze wereldwijde omgeving. Maar duurzaam zijn betekent niet dat je je leven moet opgeven. We moeten gewoon meer aandacht besteden aan wat we doen. Door onze gewoonten te veranderen en onszelf te onderwijzen, kunnen we de negatieve effecten op onze planeet veranderen. Een duurzame urban trendstijl is mogelijk. Daarom steunen wij slow fashion.

Iets goeds bieden voor mens en milieu – en we werken constant aan verbetering. Daarom zorgen wij ook dat onze kleding GOTS gecertificeerd is.  Wat is GOTS?
Certificatie-instellingen zijn ervoor verantwoordelijk dat deze normen worden nageleefd en gerespecteerd. GOTS-certificering is een internationaal erkende standaard in textielproductie die het gebruik van giftige bleekmiddelen, kleurstoffen en andere chemische inputs tijdens het textielproductieproces beperkt en ook het maatschappelijk bewustzijn bevordert. Het is een van de meest complete en erkende certificeringen.
Wat garandeert GOTS?
1. Biologische productie- en verwerkingsmethoden
2. Respect voor en verbetering van arbeidsomstandigheden
3. Bevorder het gebruik van ecologische vezels
4. Verbod op gevaarlijke apparatuur

B-Beth op Instagram