Rag Wear

Rag Wear

Het merk is het resultaat van een lange reis – beginnend met skateboards, hoodies en denim tot een volwaardig veganistisch fashion merk met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor mens en natuur. 

In onze winkel vindt je op dit moment vooral de prachtige jassen van dit merk. Ze zijn sportief en praktisch. De jassen zijn super mooi afgewerkt met windstoppers (boorden) in de mouw, stevige ritssluitingen, aantrekkoorden bij de taille en hals…. Ze hebben een enorm draagcomfort en MOOI qua vormgeving.

 

De eerste in vegan streetwear
Ragwear ziet bewust af van dierlijke materialen, omdat veganistische productiemethoden mogelijk zijn zonder kwaliteitsverlies en wreedheidvrije en in ons geval stijlvolle mode beloven. Eerlijk en met respect omgaan met mensen en dieren is een integraal onderdeel van onze merkfilosofie.

Wat is veganistische mode?
Veganistische mode heeft geen dierlijke componenten en doet qua kwaliteit en design geenszins onder voor conventionele mode. Dat betekent dat we geen leer, wol, zijde, bont, hoorn of dons gebruiken. Ook wat betreft kleuren en de afwerking van onze materialen zorgen we ervoor dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten of op dieren zijn getest.

B-Beth op Instagram